Ράμφος Υλικοκεραμική

Since 1977

Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία Ραμφος Υλικοκεραμική A.E. ιδρύθηκε από τον Μάρκο Ράμφο και την Γεωργία Ράμφου το 1989. Ο Μάρκος Ράμφος και η Γεωργία Ράμφου μπήκαν στον χώρο των επιχειρήσεων με δύο ατομικές επιχειρήσεις. Η μία επιχείρηση ήταν βιοτεχνία κεραμικών, η οποία ιδρύθηκε το 1977 και η άλλη επιχείρηση ιδρύθηκε το ίδιο έτος η οποία είχε αντικείμενο εργασιών εισαγωγή και εμπορεία πρώτων υλών & μηχανημάτων κεραμικής. Το 2011 η εταιρεία μας άλλαξε σύσταση και από ΑΕ έγινε ΟΕ με νέα επωνυμία Ράμφου Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. και διακριτικό τίτλο Ράμφος Υλικοκεραμική. Το 2014 τροποποιείται η επωνυμία της εταιρίας σε Ράμφου Κ. & Β. Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο Ράμφος Υλικοκεραμική.

Η εταιρεία μας είναι η αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της ιταλικής εταιρείας Colorobbia από το έτος 1979 και της αμερικάνικης εταιρείας κλιβάνων Skutt από το έτος 1978. Επίσης συνεργαζόμαστε με διάφορα εργοστάσια όπως  Nabertherm, Goerg & Schneider, Valentine Clays, Commercial Clay, Potclays, Kemper, Botz, Giffin Grip, Royal & Langnickel, Sio-2, Witgert, Setec και πολλές άλλες εταιρείες για την εισαγωγή διαφόρων μηχ/των, πηλών, εργαλείων και χρωμάτων. Επίσης συνεργαζόμαστε με εταιρείες εξωτερικού για την εισαγωγή μεταχειρισμένων μηχανημάτων.

Το 2002 η εταιρεία μας επέκτεινε τις εργασίες της και στον χώρο του τζαμιού στην τεχνική fusing. Ξεκινώντας δειλά-δειλά σε έναν καινούργιο χώρο για μας, έχουμε κατακτήσει ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς εμπλουτίζοντας συνεχώς τα προϊόντα μας, για την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η εταιρεία μας είναι ευρέως γνωστή σε όλη την χώρα, με ένα αρκετά μεγάλο πελατολόγιο, στον χώρο της κεραμικής. Το αντικείμενο εργασιών μας είναι η εισαγωγή και εμπορία πρώτων υλών και μηχανημάτων (καινούργιων και μεταχειρισμένων) κεραμικής και γυαλιού.

ΡΑΜΦΟΣ ΥΛΙΚΟΚΕΡΑΜΙΚΗ – Ράμφου Κ. & Β. Ο.Ε.
Αντιπροσωπείες-Εισαγωγές, Εμπόριο Υλικών & Μηχανημάτων Κεραμικής & Γυαλιού
Πατέρα Σίμωνα 5, 14123 Λυκόβρυση, Αθήνα, τηλ.: 210 2841184, 210 2831135 / FAX. 210 2824543
e-mail: info@ramfos.gr